Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων – (Data Protection Officer)

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΤΣΙΡΚΑ επενδύοντας συνεχώς σε σύγχρονα προγράμματα κατάρτισης, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού διοργανώνει νέο κύκλο σεμιναρίων με τίτλο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO – Data Protection Officer).

dpo

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Απριλίου 2016, οι επιχειρήσεις που θα διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως. Οι εξελίξεις είναι άμεσες και απαιτητές, καθώς απαιτείται ετοιμότητα των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer. To Εκπαιδευτικό Κέντρο ΤΣΙΡΚΑ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης-κατάρτισης με ανάπτυξη σε κύριες θεματικές ενότητες και σε συνεργασία με τη UNICERT θα παρέχει πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO: 17024.

Υποχρεούνται να ορίσουν Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Data Protection Officer – DPO):
• Όλες τις Δημόσιες Αρχές και Φορείς που επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού
χαρακτήρα.
• Επιχειρήσεις που επεξεργάζονται δεδομένα μεγάλης κλίμακας ή προσωπικού χαρακτήρα.

Παρακολούθηση: Δια ζώσης ή Εξ Αποστάσεως, με άρτια εκπαιδευμένους αλλά και έμπειρους καθηγητές που στόχος τους είναι η απόλυτη εκπαίδευση.

Απευθύνεται σε

    Στελέχη επιχειρήσεων όπου δύναται να αναλάβουν τον νέου τους ρόλο με τίτλο Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (GDPR).
    Δικηγόρους
    Συμβούλους Επιχειρήσεων
    Στελέχη IT
    Απόφοιτους Νομικών Σχολών & Σχολών Θετικών Επιστημών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΣΤΟΣ: 750 €
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 40 ΩΡΕΣ

 

Όνομα
Επώνυμο
Πόλη
Οδός
Τηλέφωνο (Σταθερό)
Τηλέφωνο (Κινητό)
Επωνυμία Επιχείρησης
Επιλογή Σεμιναρίου
Συμφωνώ να επεξεργαστούν τα προσωπικα μου δεδομένα από το Eκπαιδευτικό Κέντρο ΤΣΙΡΚΑ*

Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτές τις επικοινωνίες ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατάργησης της εγγραφής σας, τις πρακτικές απορρήτου και τον τρόπο με τον οποίο δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε και να σεβόμαστε το απόρρητό σας, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω υποβάλλετε τη συγκατάθεσή σας για να επιτρέψετε στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΤΣΙΡΚΑ να αποθηκεύσει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά στοιχεία που υποβλήθηκαν παραπάνω για να σας επικοινωνήσει για τις ζητουμένες υπηρεσίες.

JoomShaper